Társadalmi hatásunk

A FRUIT OF CARE az egyik legrégebben működő magyarországi társadalmi vállalkozás, amely egyszerre kíván társadalmi és üzleti célokat elérni.

Designer termékeinket fogyatékos és hátrányos helyzetű emberek állítják elő kézi munkával, bizonyítva, hogy képesek piacképes értéket létrehozni. Termékeinket olyan cégeknek és egyéni ügyfeleknek kínáljuk, akik számára a társadalmi felelősségvállalás valódi ügy. Vásárlásukkal úgy tudják segíteni a hátrányos helyzetűek társadalmi integrációját, hogy egyúttal egyedi, minőségi termékeket élvezhetnek ünnepeikben és mindennapjaikban.

Értékek találkozása

A 2010 óta piacon lévő fruit of care márka egyediségét három alapértékének kombinációja adja: innovatív design, minőségi kézművesség és társadalmi felelősség. A designerek által fejlesztett ajándéktárgyakat értelmi sérült emberek kézi munkával, kézműves technológiával készítik. A tervezésben a magas szintű szakértelem, a megmunkálásban az emberi érintés egyedi, finom lenyomata, a kivitelezésben pedig hátrányos helyzetű embertársaink értékteremtő képessége nyilvánul meg.

A termékek üzenete

A termékek megjelenésében az igényes, letisztult design és a természetes alapanyagok harmóniája tükröződik.
Műhelyeinkben többek között papír-, és fatermékeket, illetve kézműves szappanokat és lekvárokat, valamint gyertyákat készítünk. A magas minőségi követelményeknek megfelelő, nagy gondossággal előállított egyedi termékekből különböző termékcsaládokat alakítottunk ki.

Ajándék, amivel kétszer ad

Ajándéktárgyainkat azoknak a tudatos vásárlóknak ajánljuk, akik számára a design, a jó minőség és a társadalmi felelősség egyaránt fontos jellemzők. Minőségünket mi sem bizonyítja jobban, hogy az elmúlt években több tízezer emberhez jutottak el a termékeink, akár mint vásárlóink, akár mint megajándékozottak. 

A vállalkozás különlegessége tehát az értékteremtés és társadalmi felelősség összekapcsolásában rejlik. A termékeket a FRUIT OF CARE Nonprofit Kft-ben fejlesztjük, állítjuk elő és forgalmazzuk. 

Munkánk során nagy hangsúlyt helyezünk az etikus üzleti magatartás normáinak tiszteletben tartására. Valamennyi partnerünkkel és munkatársunkkal olyan kapcsolat kialakítására törekszünk, amely gazdaságilag életképes, kölcsönösen előnyös, valamint bizalomra és tiszteletre épülő.

FRUIT OF CARE, ajándék, amivel kétszer adsz