fruit of care logo ajandekamivelketszeradsz new200tr

RÓLUNK

A FRUIT OF CARE az egyik legrégebben működő magyarországi társadalmi vállalkozás, amely egyszerre kíván társadalmi és üzleti célokat elérni. Valamennyi partnerünkkel olyan kapcsolat kialakítására törekszünk, amely gazdaságilag életképes, kölcsönösen előnyös, valamint bizalomra és tiszteletre épül.

ALAPÉRTÉKEINK

A FRUIT OF CARE márka egyediségét három alapértékének kombinációja adja: innováció, kézművesség és társadalmi felelősségvállalás. A designerek által fejlesztett ajándékcsomagokat és szakemberekkel fejlesztett termékeket hátrányos helyzetű emberek kézi munkával, kézműves technológiával készítik. A tervezésben a magas szintű szakértelem, a megmunkálásban az emberi érintés egyedi, finom lenyomata, a kivitelezésben pedig a hátrányos helyzetű embertársaink értékteremtő képessége nyilvánul meg.

bizd rank

Személyes
hatásunk

A termékeinket előállító hátrányos helyzetű munkatársak számára munkájuk különleges kihívást és örömöt jelent. Ezzel tudják bizonyítani, hogy megfelelő segítséggel képesek másoknak kívánatos és örömet okozó, minőségi termékeket létrehozni. Közös munkánk eredményeként visszakapják emberi méltóságukat és nyilvánvalóvá válik társadalmi értékük.
kozossegi hatas

Közösségi
hatásunk

A FRUIT OF CARE beszállító partnerei olyan civil és nonprofit szervezetek, amelyek az ország különböző településein működtetnek műhelyeket, ahol a hátrányos helyzetű, a nyílt munkaerőpiacon elhelyezkedni nem tudó kézművesek szakszerű támogatás mellett minőségi terméket állítanak elő.
ertek

MINŐSÉGGEL
a társadalmi befogadásért

A FRUIT OF CARE sikerének elengedhetetlen része a minőségi és folyamatosan megújuló termékválaszték. A termékek fejlesztése, a csomagolások kialakítása állandó feladatot jelent designereinknek és a velünk együtt dolgozó szakembereknek.