Céges ajándékcsomagok

az ajándék, amivel kétszer adsz

Az évek alatt már több száz vállalat, több százezer FRUIT OF CARE ajándékot és üdvözlőlapot rendelt meg. Ők azért döntöttek mellettünk, mert tőlünk nemcsak egyedi kézműves ajándékot kapnak, hanem társadalmi felelősségvállalásukat is ki tudják fejezni, hátrányos helyzetű emberek és közösségek munkáját, gazdasági tevékenységét támogatva. 

Cégek számára elérhető szolgáltatásaink

Kézműves termékekből összeállított ajándékcsomagokat és céges üdvözlőlapokat értékesítünk. Célunk, minél egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük a céges ajándékozást, amelynek érdekében a következő szolgáltatásokat nyújtjuk: 

Online rendelési felület – átláthatóvá teszi a beszerzést és döntés előkészítést. Segít az egyedi ajándékcsomag összeállításában, regisztrációval rendelkező felhasználók pedig a csomagok lista árát is láthatják. (fejlesztés alatt)

Ajánlatkérés – nincs ideje, vagy egyedi ajándék megoldásra van szüksége? Néhány információ megadásával felveszi a kapcsolatot velünk és 48 órán belül a sajátos igényeknek megfelelő ajándék megoldással jelentkezünk. 

Egyediesítés és branding szolgáltatással – kreatív grafikai megoldásokkal biztosítjuk, hogy a cég kommunikációs és marketing igényei az ajándékozásban is megjelenjenek. 

Termékfejlesztési szolgáltatás – a cég speciális igénye alapján, designerek és szakemberek támogatásával készítjük el a megrendelői igényeknek megfelelő kreatív megoldást, legyen az akár egy termék, egy díj, vagy egy üdvözlőlap.

Szállítási szolgáltatás – az ajándékok határidőre való kiszállítását nem csak a megrendelő címére vállaljuk, hanem a GLS futárszolgálat partnerünk biztosítja, hogy az egyes csomagokat a megajándékozott személyek egyedi címére kerüljenek kiszállításra.

Jakab Áron / aron.jakab@fruitofcare.hu / +36 70 330 5708