Közösségi hatásunk – beszállítóink

A FRUIT OF CARE beszállító partnerei olyan civil és nonprofit szervezetek, amelyek az ország különböző településein működtetnek védett műhelyeket, ahol a fogyatékos kézművesek szakszerű támogatás mellett FRUIT OF CARE termékeket állítanak elő. 

A védett műhelyekben olyan fogyatékos emberek dolgoznak, akik nem képesek a nyílt munkaerőpiacon elhelyezkedni, vagy további fejlesztésre szorulnak ahhoz, hogy más munkahelyen is megállják a helyüket. A partnerszervezetek a legtöbb esetben nem rendelkeznek kellő piaci és üzleti ismerettel ahhoz, hogy termékeiket sikeresen a piacra juttassák.

„A Sérültekért Alapítvány számára az első és folyamatos céges megrendelést a FRUIT OF CARE biztosította. Megerősített bennünket abban, hogy képesek vagyunk a piacra is termelni, a termékeink eladhatóak és viszonylag nagyobb mennyiséget is elő tudunk állítani. A kézműveseink számára ez fontos visszaigazolás munkájuk fontosságáról.” Cseh Kornélné Éva, elnök. 

„Első látásra a segíteni tudó cégek és a segítséget igénylő emberek között teremti meg a kapcsolatot a társadalmi vállalkozás kifejezéssel illethető Fruit of Care Nonprofit Kft.. Ám második pillantásra mindenki látja, hogy a társadalmi felelősség felvállalásának katalizátora lett ez a szervezet.” – Népszabadság, „A társadalmi összefogás védjegye” 2011. február 23.