Céges üdvözlőlapok

az ajándék, amivel kétszer ad

A FRUIT OF CARE üdvözlőlapjait designerek alkotják és ők azok, akik a céges igényeknek megfelelő egyediesítést is tervezik. Kreativitásukkal és tervezői munkájukkal támogatják a hátrányos helyzetű munkatársainkat, társadalmi integrációjukat.

A képeslapok egyediesítésére számtalan kreatív és technológiai megoldás létezik, ezért az egyediesítésre a megrendelő egyedi elképzelései és lehetőségei szerint teszünk javaslatot.

Az üdvözlőlapjaink érthetően közvetítik a társadalmi elfogadás és befogadás üzenetét, így valamennyi társadalmilag felelős cég számára kiváló eszköz, hogy ügyfelei és munkatársai számára a karácsonyi üdvözlet mellett a közösségi ügyek melletti elkötelezettségét is kommunikálni tudja.Alapesetben az üdvözlőlapok hátulján a FRUIT OF CARE társadalmi üzenete kerül magyar és/vagy angol nyelven elhelyezésre. 

Ön egy különleges vállalkozás eredményét tartja a kezében: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A FRUIT OF CARE tarmék nem csupán ajándék, hanem segítség is, ami hátrányos helyzetű emberek munkájához és társadalmi inetgrációjához járul hozzá.
The product you are holding is born out of a very special undertaking: the cooperation of design professionals and people with mental disabilities. FRUIT OF CARE products are not simply gift items but they help disadvantaged people by providing work and social integration. 

Ajánlattal kapcsolatban keressen minket:  

Jakab Áron / aron.jakab@fruitofcare.hu / +36 70 330 5708