Tervezőink

A FRUIT OF CARE sikerének elengedhetetlen része a folyamatosan megújuló termékválaszték. A termékek fejlesztése, csomagolások kialakítása állandó feladatot jelent tervezőinknek. Annak érdekében, hogy a vállalkozás minden évben új termékekkel állhasson megrendelői elé, a FRUIT OF CARE designer szakemberekkel és a hazai design intézményeivel működik együtt.

„A folyamat lényege, hogy a vásárlók ne könyörületből adjanak ki pénzt használhatatlan termékekért. (…) A dizájn egyébként is sokkal több, mint formatervezés. Nem egy termék feldíszítése, inkább mindent átható, versenyelőnyt jelentő újfajta filozófia.” – Piac és Profit, „Ne könyörületből adjanak pénzt!” 2013. június 28.

Designereink

Bojti Márton szobrász 
Jakab Áron designer
Szulyovszky Sarolta grafikus
Téglásy Zsuzsa fotográfusner 
Keresztesi Rita csomagolástervező
Remsey Dávid grafikus
Sárossy Zsuzsa designer

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.