Társult műhelyeink

A FRUIT OF CARE beszállító partnerei olyan civil és nonprofit szervezetek, amelyek az ország különböző településein működtetnek védett műhelyeket, ahol a fogyatékos kézművesek szakszerű támogatás mellett FRUIT OF CARE termékeket állítanak elő.

A védett műhelyekben olyan fogyatékos emberek dolgoznak, akik nem képesek a nyílt munkaerőpiacon elhelyezkedni, vagy további fejlesztésre szorulnak ahhoz, hogy más munkahelyen is megállják a helyüket. A partnerszervezetek a legtöbb esetben nem rendelkeznek kellő piaci és üzleti ismerettel ahhoz, hogy termékeiket sikeresen a piacra juttassák.

 

„A Sérültekért Alapítvány számára az első és folyamatos céges megrendelést a FRUIT OF CARE biztosította. Megerősített bennünket abban, hogy képesek vagyunk a piacra is termelni, a termékeink eladhatóak és viszonylag nagyobb mennyiséget is elő tudunk állítani. A kézműveseink számára ez fontos visszaigazolás munkájuk fontosságáról.” Cseh Kornélné Éva, elnök. 

 

„Első látásra a segíteni tudó cégek és a segítséget igénylő emberek között teremti meg a kapcsolatot a társadalmi vállalkozás kifejezéssel illethető Fruit of Care Nonprofit Kft.. Ám második pillantásra mindenki látja, hogy a társadalmi felelősség felvállalásának katalizátora lett ez a szervezet.” - Népszabadság, „A társadalmi összefogás védjegye” 2011. február 23.

 

Balmazújvárosi Műhely

A balmazújvárosi műhelyről, valamint az Angyalliget Közhasznú Alapítványról bővebben.

Csömöri Műhely

A csömöri műhelyről, valamint a Összefogás Rehabiltációs Kft-ről bővebben.

Pécsi Műhely

A pécsi műhelyről, valamint a Fogd a Kezem Alapítványról bővebben.

Százhalombattai Műhely

A százhalombattai műhelyről, valamint a Sérültekért Alapítványról bővebben.

Tatai Műhely

 A tatai műhelyről, valamint az Esőemberekért Egyesületről bővebben.

Tordasi Műhely

 A tordasi műhelyről, valamint a Fővárosi Önkormányzat tordasi Értelmi Fogyatékosok Otthonáról bővebben.

 
Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.