Küldetésünk

A FRUIT OF CARE Nonprofit Kft. egy különleges vállalkozás, amely egyszerre kíván társadalmi és üzleti célokat elérni. Designer termékeinket fogyatékos és hátrányos helyzetű emberek állítják elő kézi munkával. Így mutatjuk meg értéküket és segítjük őket a társadalmi beilleszkedésben.

Olyan cégeknek, viszonteladóknak és egyéni ügyfeleknek kínáljuk termékeinket, akik számára a társadalmi felelősségvállalás valódi ügy. Hiszünk abban, hogy vásárlóink úgy segíthetik a hátrányos helyzetűek társadalmi integrációját, hogy egyúttal egyedi, minőségi termékeket élvezhetnek a mindennapjaikban.

FRUIT OF CARE Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: H-1143 Budapest, Hungaria krt. 110.  

Cégjegyzék:01-09-945567

Adószám: 22938305-2-42

Számlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-78209255

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.