Bemutatkozunk


Értékek találkozása

A 2009 óta piacon lévő fruit of care márka egyediségét három alapértékének kombinációja adja: innovatív design, minőségi kézművesség és társadalmi felelősség. A designerek által fejlesztett ajándéktárgyakat értelmi sérült emberek kézi munkával, kézműves technológiával készítik. A tervezésben a magas szintű szakértelem, a megmunkálásban az emberi érintés egyedi, finom lenyomata, a kivitelezésben pedig hátrányos helyzetű embertársaink értékteremtő képessége nyilvánul meg.


A termékek üzenete

A termékek megjelenésében az igényes, letisztult design és a természetes alapanyagok harmóniája tükröződik.
Műhelyeinkben többek között papír-, és fatermékeket, illetve kézműves szappanokat és lekvárokat, valamint gyertyákat készítünk. A magas minőségi követelményeknek megfelelő, nagy gondossággal előállított egyedi termékekből különböző termékcsaládokat alakítottunk ki.


Ajándék, amivel kétszer ad

Ajándéktárgyainkat azoknak a tudatos vásárlóknak ajánljuk, akik számára a design, a jó minőség és a társadalmi felelősség egyaránt fontos jellemzők. Minőségünket mi sem bizonyítja jobban, hogy az elmúlt években több tízezer emberhez jutottak el a termékeink, akár mint vásárlóink, akár mint megajándékozottak.
 

A vállalkozás különlegessége tehát az értékteremtés és társadalmi felelősség összekapcsolásában rejlik. A termékeket a FRUIT OF CARE Nonprofit Kft-ben fejlesztjük, állítjuk elő és forgalmazzuk. 

Munkánk során nagy hangsúlyt helyezünk az etikus üzleti magatartás normáinak tiszteletben tartására. Valamennyi partnerünkkel és munkatársunkkal olyan kapcsolat kialakítására törekszünk, amely gazdaságilag életképes, kölcsönösen előnyös, valamint bizalomra és tiszteletre épülő.

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.