Kávészemes henger gyertyákKávészemes henger gyertyák

Kávészemes henger gyertyák

Natúr illatgyertyák

A kávészemekkel mintázott gyertya karcsú, hengeres alakja személyes terekbe, meghitt ünnepekbe otthonosan illeszkedik bele és diszkrét fénnyel selymesíti be valamennyit.

ár 1203 Ft -tól
   
gyártó Csömöri Műhely
designer Jakab Áron
méret 7x7, ø7×10, ø7×15,
anyag paraffin, pörkölt kávészemek, illatanyag
szín natúr
termékkód termék mennyiség ár
30302190607 Kávészemes henger gyertya ø7×7 cm   1 203 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
30302150607 Kávészemes henger gyertya ø7×10 cm   1 365 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
30302160607 Kávészemes henger gyertya ø7×15 cm   1 901 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
Égő gyertyát ne hagyjon őrizetlenül és ne helyezzen huzatos helyre! • Folyamatosan vágja vissza a kanócot, hogy a füstölést megelőzze! • Tisztítsa meg a gyertyát a használat során belehulló éghető anyagoktól! • Gyermeket ne engedjen az égő gyertya közelébe!
 

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.