Fahéjas henger gyertyákFahéjas henger gyertyák

Fahéjas henger gyertyák

Natúr illatgyertyák

A hengeres gyertya fölfelé törekvő testét apró fahéjszilánkok keresztezik. A tejüvegszerű felületben elmerülő darabok mintázata olyan különleges, mint egy őskori régészlelet, amelyet frissen emeltek ki a természet testéből.

ár 1203 Ft -tól
   
gyártó Csömöri Műhely
designer Jakab Áron
méret 7x7, ø7×10, ø7×15, ø15×7 cm
anyag paraffin, tört fahéjrúd, fahéj illatanyag
szín natúr
termékkód termék mennyiség ár
30302191107 Fahéjas henger gyertya ø7×7 cm   1 203 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
30302151107 Fahéjas henger gyertya ø7×10 cm   1 365 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
30302161107 Fahéjas henger gyertya ø7×15 cm   1 901 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
Égő gyertyát ne hagyjon őrizetlenül és ne helyezzen huzatos helyre! • Folyamatosan vágja vissza a kanócot, hogy a füstölést megelőzze! • Tisztítsa meg a gyertyát a használat során belehulló éghető anyagoktól! • Gyermeket ne engedjen az égő gyertya közelébe!

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.