Fahéjas hasáb gyertyákFahéjas hasáb gyertyák

Fahéjas hasáb gyertyák

Natúr illatgyertyák

Nyugalom árad a szilánkosra tört fahéjdarabok parafinba dermedt mintázatából. Illata felüdíti a szobát, a forma egyszerűségének köszönhetően pedig a gyertya  ünnepi hangulatot varázsol maga köré.

ár 1325 Ft -tól
   
gyártó Csömöri Műhely
designer Jakab Áron
méret 7×7, 7×10, 7×15, 7×20 cm
anyag paraffin, tört fahéjrúd, fahéj illatanyag
szín natúr
termékkód termék mennyiség ár
30302081107 Fahéjas hasáb gyertya 7×7 cm   1 325 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
30302021107 Fahéjas hasáb gyertya 7×10 cm   1 521 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
Égő gyertyát ne hagyjon őrizetlenül és ne helyezzen huzatos helyre! • Folyamatosan vágja vissza a kanócot, hogy a füstölést megelőzze! • Tisztítsa meg a gyertyát a használat során belehulló éghető anyagoktól! • Gyermeket ne engedjen az égő gyertya közelébe!

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.