Nagy háromszög díszdobozNagy háromszög díszdoboz

Nagy háromszög díszdoboz

Ajándékcsomagok

 Háromszög alak, három méret, kétféle tető - ez máris hatféle változat, pedig még csak az első csomagolástípust mutatjuk. A dobozok tartalmának és a díszszalag színének a kiválasztása szép, ünnepi feladatot nyújthat a megrendelő számára - de ha szeretné, szívesen segítünk. Az ablakos tető kis bepillantást enged az ajáűnékok közé, a teli tető a találgatók barátja.
 
Nagy háromszög díszdoboz
20x20x7,7 cm
A legnagyobb háromszög dobozunkban már egy gyertya is elfér, mellé pedig egy kis édesség vagy illatos szappangolyó. Hogy az ajándékozott kukucskálhat, vagy nem: Ön dönti el- csak úgy, mint a díszszalag színét.
ár 695 Ft -tól
   
termékkód termék mennyiség ár
13000000087 nagy doboz, ablakos tetővel   730 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
13000000088 nagy doboz, teli tetővel   695 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.