Közepes háromszög díszdobozKözepes háromszög díszdoboz

Közepes háromszög díszdoboz

Ajándékcsomagok

 Háromszög alak, három méret, kétféle tető - ez máris hatféle változat, pedig még csak az első csomagolástípust mutatjuk. A dobozok tartalmának és a díszszalag színének a kiválasztása szép, ünnepi feladatot nyújthat a megrendelő számára - de ha szeretné, szívesen segítünk. Az ablakos tető kis bepillantást enged az ajándékok közé, a teli tető a találgatók barátja.
 
Közepes háromszög díszdoboz
13x13x5 cm
Egy háromtagú szappanfüzér fér a közepes dobozba, vagy egy több darabos összeállítás: kozmetikai termékekből a szépségért, finomságokból a jókedvért. Ehhez a dobozhoz is kétféle tető és számtalan színű díszszalag közül lehet választani.
 
 
 
ár 366 Ft -tól
   
termékkód termék mennyiség ár
13000000085 Közepes doboz, ablakos tetővel   540 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
13000000086 közepes doboz, teli tetővel   495 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
50000000016 díszszalagozás közepes dobozhoz   366 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.