Kis háromszög díszdobozKis háromszög díszdoboz

Kis háromszög díszdoboz

Ajándékcsomagok

 Háromszög alak, három méret, kétféle tető - ez máris hatféle változat, pedig még csak az első csomagolástípust mutatjuk. A dobozok tartalmának és a díszszalag színének a kiválasztása szép, ünnepi feladatot nyújthat a megrendelő számára - de ha szeretné, szívesen segítünk. Az ablakos tető kis bepillantást enged az ajándékok közé, a teli tető a találgatók barátja.
 
Kis háromszög díszdoboz
8x8x5 cm
Egy csokoládé, kis szappangolyó vagy mézeskalács fér bele, mert pici - viszont éppen ezért a karácsonyfa dísze is lehet, ha akasztható szalagozással és nem a hagyományossal kéri a megrendelő.
ár 366 Ft -tól
   
termékkód termék mennyiség ár
13000000083 Kis doboz, ablakos tetővel   438 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető
13000000084 kis doboz, teli tetővel   366 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.