Illatos önzáródó dobozIllatos önzáródó doboz

Illatos önzáródó doboz

Ajándékcsomagok

 A korábbi években nagy sikert aratott elegáns és praktikus papírdobozunkat is átvariáltuk. Az új, hosszúkás alakúban már elfér egy palack bor is, a hagyományos négyzet alapú dobozhoz pedig idén már háromféle betétlapot kínálunk - ha a megrendelő máshogy helyezné el a termékeket, új betétlapot tervezünk.* Natúr barna vagy ünnepi fehér színben pompázhat a csomag.
 
*Az egyedi tervezésért felárat számítunk fel. A darabár a rendelési mennyiség függvénye.
 
Illatos önzáródó doboz
30x28,5x8 cm
 
A hét centiméter magas, illóolajos hengergyertya mellé illatban harmonizáló masszázsolajat, kis/nagy? szappangolyót és egy öntött növényi olajos szapant lehet összeválogatni.
ár 845 Ft -tól
   
termékkód termék mennyiség ár
13000000099 Négyzetes önzáródó doboz, barna   845 Ft Pillanatnyilag nem rendelhető

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.