A FRUIT OF CARE Kft. állást hirdet 

 

Élelmiszer bolti eladó munkakörbe

 

Élelmiszer bolti képzés előre láthatólag 2014. június 1-től október 30-ig tart (5 hónap) 3 fő részvételével. A képzésben résztvevőknek képzési támogatást  tudunk fizetni, (a képzési támogatás nem szja köteles juttatás, vagyis nem kell adót és járulékot fizetni.)

A képzés során tankönyveket és munkaruhát biztosítunk, továbbá a képzést sikeresen elvégző  résztvevők tanúsítványt kapnak.

A tanusítványt sikeresen megszerők közül 2 főt a FRUIT OF CARE Nonprofit Kft. foglalkoztat 2014. november 1-től 2015. április 31-ig (6 hónap) 6 órás foglalkoztatatás keretében, majd ezt követően a cég saját forrásból foglalkoztatja tovább őket. Az alapbér a minimálbér időarányos része, továbbá az alkalmazott bónuszra jogosult, amennyiben rendelkezik rehabilitációs kártyával és átlag fölött teljesít.

 

A programba kerülés feltételei:

·         Megváltozott munkaképességű, vagy tanulásban akadályozott:

o   Megváltozott munkaképességű, melyről rendelkezik a szükséges papírokkal, vagy

o   pedagógiai szakvélemény arról, hogy tanulásban akadályozott, vagy járt speciális szakiskolába korábban.

·         Munkanélküliség:

o   Regisztrált a területileg illetékes munkaügyi központnál, vagy amennyiben volt munkaviszonya, akkor fontos, hogy a képzésbe való bevonás előtt (3-4 nappal) már ne legyen munkaviszonya. Ebben az esetben nyilatkoznia kell arról, hogy nincs munkaviszonya.

·         Rendelkezzen legalább ideiglenes lakcímmel Pest megyén és Budapesten kívüli településen.

 

·         Nem vehet részt az, aki kizáró gondnokság alatt áll, illetve öregségi nyugdíjat kap.

 

 

A jelentkezők önéletrajzát és motivációs levelét a fruitofcare@fruitofcare.hu címre kérjük. A jelentkezés elküldésével a pályázó kijelenti, hogy a fenti feltételeknek maradéktalanul megfelel.

 

A jelentkezés elküldésével a pályázó kijelenti, hogy a fent meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelel.

 

2014. május 1.

 

 

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.