A FRUIT OF CARE Magyarország egyik innovatív társadalmi vállalkozása, amely a fogyatékos emberek társadalmi integrációjáért dolgozik üzleti eszközökkel. A cég designerek által tervezett és fogyatékos emberek által előállított minőségi ajándéktermékeket fejleszt, gyártat és forgalmaz fruit of care márkanév alatt. Bővebb információért keresse fel honlapunkat: www.fruitofcare.hu.

Cégünk olyan elkötelezett munkatársakat keres, akik az üzleti életben megszerzett tapasztalatukat szeretnék ennek az újszerű, a társadalmi célokat az üzleti célokkal integráló vállalkozásnak a fejlesztésében és működtetésében kamatoztatni. Akik képesek és készek arra, hogy kreativitásukkal és professzionalizmusukkal aktívan hozzájáruljanak a fruit of care víziójának és céljainak megvalósításához egy folyamatosan növekvő csapat tagjaként.

Baloldali menüsorban találhatók a nyitott állásajánlatok.

Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.