Program, amivel kétszer ad 

Szeretnénk, ha a társadalmi felelősségvállalás és annak öröme olyan tevékenységekben is megnyilvánulhatna, amivel cége egyszerre ad és kap. Ezért programjaink nem csupán a társadalmi felelősségvállalás okozta jóérzést vagy a pozitív kommunikációban és PR-ben rejlő lehetőségeket célozzák -  hatékony, felelősségébresztő segítséget nyújtanak a CSR  kifejezés tartalommal való megtöltéséhez.
 
Programjainkról igény esetén PR anyagot állítunk össze. Ezen felül azon szolgáltatások vagy termékek helyett, melyekre jelenleg is napi szinten igényt tart és jelentős összegeket költ, testre szabott, CSR szemléletű alternatív megoldásokat kínálunk (irodai termékek, írószerek, szappanok). 
 

Egyediesítés

 

A cég logóját és egyedi üzenetet helyezünk a termékre, annak csomagolására, igény esetén angol nyelven. Designerek bevonásával egyedi termékfejlesztést, illetve ajándékcsomagok összeállítását, hozott termékek, kísérők csomagban való elhelyezését is vállaljuk. Igény esetén az ajándékcsomagokat kiszállítjuk a megadott címre, illetve a több telephellyel, irodával rendelkező cégeknek a megadott darabszámban, helyszínenként külön dobozoljuk be a termékeket.

 
   

Vásárok céges és családi napokra

 

Lehetőséget kínálunk arra, hogy dolgozóit duplán értékes ajándékokkal lephesse meg. A FRUIT OF CARE vásárokon olyan termékek széles skáláját kínáljuk, amelyek a társadalmi felelősségvállalás jegyében születtek. A kiváló minőségű, hazai termékeket fogyatékkal élő emberek készítették iparművészek és szakemberek segítségével.

Annak érdekében, hogy dolgozói még a vásár előtt megismerhessék a FRUIT OF CARE társadalmi céljait, információs anyagot biztosítunk, amit a munkatársak a cég belső levelezési rendszerén keresztül megismertethetnek.

 

A vásár keretében a FRUIT OF CARE egyedi kedvezményt is biztosít, és a vásár idején egyedi igény szerint, csomagoljuk be a kért termékeket.

 
Kézműves
programok
 
Családi napra, csapatépítő tréningre vagy akár termékbemutatókra, hogy az alkotás öröme összehozza a résztvevőket.
Egyedi kézműves programokat biztosítunk a cég által rendezett alkalmakra. Lehet családi vagy céges nap, belső tréning vagy akár egy termékbemutató. A kézművesség, a közös alkotás öröme összehozza a jelenlévőket, legyenek azok gyerekek vagy felnőttek.
A teljes kézműves program ára tartalmazza
a kiszállás díját Budapesten belül, és az egy főre számított alapanyag díját.
A program díja személyenként 950 Ft+áfa.
A minimális csoportlétszám 20 fő, időtartama körülbelül 1-1,5 óra.
Vidéki helyszín esetén távolságtól függő kiszállási díjat számolunk fel.
Eszközök, amit a megrendelő biztosít: asztal, szék vagy pad és világítás. A kézműves technikákhoz szükséges eszközöket és alapanyagokat mi biztosítjuk. 
 
Kedvezmények 
50 fő fölött 5% 
80 fő fölött 10% 
     
Szappangolyó formázás
Technika: az illóolajos szappanreszeléket kevés vízzel összegyúrjuk és gömb alakúvá formáljuk. Zúzott levendulába, rózsasziromba vagy más gyógynövénybe forgatjuk.
Méret: 50 g
 
Füzetkészítés merített papírborítóval 
Technika: a már kész lapokat kézi fűzéssel összeállítjuk. A borítót dekorálhatjuk ragasztásos technikával. Színes vagy egyszínű belívvel.
Méret: A/6. 
Időigény: 25 perc/fő. 
 
Gyertyaöntés üvegkerámia-mécses formába
(7 éves kortól)
Technika: a paraffinpasztillákat felhevítjük, illatosítjuk és színezzük. A kanócot a
pohárba tesszük, és a forró paraffinnal felöntjük.
Méret: 6x6 cm.
 
Illatos gyertyatojás díszítése 
(3 éves kortól)
Technika: a gyertyatojásokat szalvétatechnikával (húsvéti motívumokkal) díszítjük,
csillogó tussal kiemeljük.
Méret: 6x6 cm.
 
 

 

 
   

 

Jelen tájékoztatónk nem teljeskörű, további információért lapozza fel katalógusunkat!

Kérdésével, rendelési igényével forduljon bizalommal értékesítőinkhez:
 
 
Uzelmanné Kazi Mária
+36 70 339 7360
 
Halász Judit
+36 70 461 0061
 
Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.