Nőnapi ajándék, amivel kétszer ad

 

Az ajándékozásnak az a legszebb formája, amikor úgy lepjük meg kollegáinkat és üzleti partnereinket, hogy közben önzetlenül másokkal is jót teszünk.

A Fruit of Care csapata a nőnap alkalmával is kézműves termékek széles körét kínálja, amikkel meglephetik kollégáikat.

Talán kevesen tudják, de olyan emberekkel dolgozunk együtt, akik hátránnyal indultak az életben. Nem úgy élik a mindennapjaikat, mint mi, mégis csodás ajándékok születhetnek a kezeik között. Számukra az a legnagyobb ajándék, ha úgy érezhetik, szükség van a munkájukra, ügyességükre.

Amikor tőlünk vásárol, őket is boldoggá teszi.
Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.