Számtalan ünnepi ajándék, számtalan jótett

 

Az ajándékozásnak az a legszebb formája, amikor úgy lepjük meg a üzleti partnereinket, kollegáinkat, hogy közben önzetlenül másokkal is jót teszünk.

Mi, a Fruit of Care csapata idén karácsonykor is azt a célt tűztük ki, hogy számtalan játékos formájú, illatú és hihetetlenül izgalmas ízű, kézzel készített tárgyat készítsünk. Az eredmény minden eddigit felülmúlt, így a legkreatívabb összeállítások és egyedi alkotások születtek.

Talán kevesen tudják, de olyan emberekkel dolgozunk együtt, akik hátránnyal indultak az életben. Nem úgy élik a mindennapjaikat, mint mi, mégis csodás ajándékok születhetnek a kezeik között.Számukra az a legnagyobb ajándék, ha úgy érezhetik, szükség van a munkájukra, ügyességükre. Amikor tőlünk vásárol, őket is boldoggá teszi.

Kellemes ünnepi jótetteket kívánunk!

 
Egyedi ajánlatainkkal keresse cégünk munkatársait:
 
 
Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.