Kedves Partnerünk!

 
Örömünkre szolgált, hogy 2013-ban a mi termékeinkkel ajándékozta meg munkatársait, üzletfeleit.
Választásával azon túl, hogy minőségi kézműves termékeket adott át, fontos társadalmi célok megvalósulásához is hozzájárult: fogyatékos emberek elhelyezkedését és a társadalomba való beilleszkedését, valamint az őket foglalkoztató civil szervezetek működését segítette.
 
A FRUIT OF CARE továbbra is elkötelezett e társadalmi célok tekintetében, és aziránt is, hogy termékeink és szolgáltatásaink kifogástalan minőségűek legyenek.
Annak érdekében, hogy mind magasabb szinten folytathassuk munkánkat, segítségünkre lehet azzal, hogy kitölti kérdőívünket. Együttműködésével arra is lehetőséget kívánunk nyújtani, hogy cége társadalmi felelősség-vállalási szerepét a média és az üzleti élet szereplői felé is kommunikálja.  
Reméljük, az Ön cégét idén is partnereink között tudhatjuk, hiszen az együttműködésünk nem csak számunkra, de a társadalom számára is fontos.
Köszönjük!
 
Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.