Céges ajándékcsomagok

A FRUIT OF CARE kézműves termékeket és ajándékcsomagokat fogyatékos emberek készítik. Az évek alatt már több száz vállalat, több százezer ajándékot és üdvözlőlapot rendelt meg tőlünk. Többségük azért döntött mellettünk, mert termékeinkkel nemcsak egyedi kézműves ajándékot kapnak, hanem társadalmi felelősségvállalásukat is ki tudják fejezni, hátrányos helyzetű emberek munkáját támogatva. 

Vásárlóink egyedi igényeinek megfelelően összeállított, különböző árkategórájú ajándékcsomag közül választhatnak. A megrendelői igényeknek megfelelően az ajándékok egyediesítésére (pl. egyedi üzenet, céglogó elhelyezésére) is lehetőség van. 

Az ajándékcsomagokra a FRUIT OF CARE társadalmi üzenete kerül magyar és/vagy angol nyelven elhelyezésre.

Ön egy különleges vállalkozás eredményét tartja a kezében: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A FRUIT OF CARE tarmék nem csupán ajándék, hanem segítség is, ami hátrányos helyzetű emberek munkájához és társadalmi inetgrációjához járul hozzá.

The product you are holding is born out of a very special undertaking: the cooperation of design professionals and people with mental disabilities. FRUIT OF CARE products are not simply gift items but they help disadvantaged people by providing work and social integration. 
 

Ajánlattal kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeken:  

Jakab Áron
+36 70 330 5708
Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.