Magyarországon előállított termékeink fogyatékkal élő és hátrányos helyzetű emberek munkájának gyümölcsei. Ha az ő és a mögöttük álló fejlesztőcsapat által teremtett értéket választja, igazi segítséget jelent az egész társadalom számára, cége pedig büszkén állhat be nagyrabecsült partnereink sorába.

Termékeinkkel elismerten minőségi ajándékokat nyújthat át, hiszen a FRUIT OF CARE 2012-ben elnyerte a Design Management Díjat.

 

 

 
 
 

Kedvezmények megbecsült vásárlóinknak

A FRUIT OF CARE 2013. október 1-től új kedvezményrendszert vezetett be. Ennek lényege, hogy szeretnénk, hogy vásárlóink érezzék: megbecsüljük őket.
 
A személyes kedvezményeivel aktualizált árlistáért és további információkért, segítségért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelen tájékoztatónk nem teljeskörű, további információért lapozza fel katalógusunkat!

Kérdésével, rendelési igényével forduljon bizalommal értékesítőnkhöz:
 
Uzelmanné Kazi Mária
+36 70 339 7360
 
Halász Judit
+36 70 416 0061

 

 

 
 
 

 

 
Feliratkozás hírlevélre
Kövessen minket a Facebookon is!
fruit of care - ajándék, amivel kétszer ad
Ön egy különleges vállalkozás honlapját látja: kiváló szakemberek és értelmi sérült embertársaink közös munkáját. A fruit of care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető. Vásárlásával nem csupán minőségi termékhez jutott hozzá, hanem mindannyiunk számára fontos társadalmi cél megvalósulását is elősegítette: értelmi sérülteket támogató civil szervezetek működéséhez járult hozzá.